Ožujak
21

Tene tene! – Proljeće dolijeće


Proljeće doletilo, sa njim će uskoro i neke nove šlape.

Problematičan hip-hop producent/reper/umjetnik/slikar/dizajner/vizionar/aktivist Kanye West na redu je da izbaci nove šlape svoje linije. Nike i on su se dogovorili da svake dvije godine izbace jednu njegovu Yeezy šlapu, eto došlo je vrijeme za Yeezy 2.

Ono šta je super je da hipsteri su već sad u redovima, kampiraju, izmjenjuju “straže” pred dućanima u kojima će vjerovatno bit Yeezy 2 na prodaji. Problem je samo šta se ne zna kad će točno bit u prodaji. Ako ste pomalo zbunjeni ovim tekstom, možda najbolje da pojednostavim – Nike Air Yeezy 2 još nemaju službeni datum prodaje, a ekipa već kampira za njih. Šta reć, komentar? Nemam ga. Jigga Jay-Z se, također, tu i tamo pojavi u javnosti sa ovim tenama. Hype mašina melje gore nego ikad.

Dizajn je inspiriran Nike tenama iz kasnih 80ih, kao i prvi model. Ove rebraste stranice naprijed me podsjećaju na Nike Air Tech Challenge.

Đon svijetli u mraku! Woah!

Horus, piramide i slična ikonografija.

Sve ovo može bit vaše za 250 dolara ako na vrijeme stanete u red.

*

Jordan za proljeće daruje (za 160 dolara) ikonske Air Jordan XII Playoff šlapice.

Idem u lov čim izađu, volim ih. Kad sam pred 2 godine neke slike od Gettya kupovao, uzeo sam jednu fotku na kojoj Mike šeta Playoffke. Kasnije sam vidio da su tu istu sliku uzeli za naslovnicu NBA 2K11. Evo jedne onako komplet i jedne detalj…zakon su te Getty fotke samo previše para.

Vi koji imate veću moć percepcije zapazit ćete ovaj plavi detalj ispod kratih…to su one famozne “za sreću” od UNC-a šta je nosio na svakoj tekmi.

*

Za koji dan izletit će i Air Jordan X Stealth verzijon. Ja nisam fan crno-na-crno šlapa, pa ću bezobrazan kakav već jesam, stavit samo jednu sliku ovih 160 dolara vrijednih tena.

*

Nike LeBron 9 se štancaju skoro na dnevnoj bazi, no ima pokoja koja mi se sviđa, kao ova Mango varijanta koja je izašla već neki dan.

*

Uskoro će Playoff time in the NBA, pa će Nike povodom toga izbacit Elite seriju šlapa za LeBron 9 i Zoom Kobe VII, dobit će posebne boje, fensi kutiju, malo finije materijale itd.

*

Vraća se Huarache! Nike Air Zoom Huarache 2K4 je trebala bit prva Kobe tenisica. No, Kobe je te godine bio pravi mali nestašni vragolan koji se zaigrao u opuštenoj atmosferi hotela u Coloradu, pa mu je radi tog famoznog događaja Nike otkazao suradnju na neko vrijeme. Bez obzira na to, Huarache je bila jako popularan model i dan danas stoji za jednu od najprodavanijih Nike Basketball tenisica uopće. Logično je da Nike podsjeti ekipu na tu tenu.

Kako stvari stoje izać će negdje na ljeto za prihvatljivih 125 dolara.

Kul.

*

Nadalje, Reebok, koji je vratio Kamikaze model već pred 3 godine u sramotnom stilu, sad se pokušava iskupit…aktualni model CL Kamikaze III stižu u Mariners varijanti. Šta ja znam…nije loše. Ali ljestvica koju treba preskočit na temelju imena koje nose je previsok…jebiga. Premda za 100 dolara su super prilika, to se mora reć, cijena je više nego fer.

*

Derrick Rose i adidas sklopili su nedavno ugovor na kojih 185 milijuna dolara preko 14 godina za Roseove usluge reklamiranja adidas marke, šta u praksi znači da su ga porobili za cijeli život. Ovaj čin čini Rose najteže sponzoriranog igrača u ligi. Također, ovakav ugovor je drugi najveći sponzorski ugovor za tenisice u povijesti. Prvo mjesto drži Zrak, koji i dan danas dobije 60 milijuna na godinu od Nikea.

adidas adiZero Rose 2.5 Playoff je spremna za povijest. Ako se nešto drastično ne promjeni (u Bullsima i u adidasu), upravo će u ovim bakandžama Rose osvojiti svoj prvi NBA naslov. Drago mi je zbog Rosea, ne zbog bakandži.

*

Fila se vraća, to su odlične vijesti. Ako ikad budem zaposjeo ponovo Fila Hill III koje sam imao, ili moje tihe patnje Fila Hill, bit ću na vrhu svijeta. No, zasad jedino šta nam Fila nudi da nas podsjeti na notorne 90e su ove, Fila The Cage.

Cijena im je 75 dolara, šta je super povoljno za ekipu koja zna šta je Fila i za ekipu koja oće prošetat u Filama ko nekad.

Širi riječ!
 • Facebook
 • Twitter
 • Yahoo! Buzz
 • RSS
 • del.icio.us
 • Google Bookmarks


(1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading ... Loading ...
4 komentara
 1. Kul šlape.
  Jigga je definitivno cionist.

  Sam A. kaže...
  21.3.2012. u 23:34
 2. moš jebati hejtat al yeezy nove su svježe patike bile su i jedinice

  amare knows kaže...
  22.3.2012. u 16:58
 3. znači najteži ugovori su rezervirani za lopteče Bikova. kul

  šime kaže...
  22.3.2012. u 20:12
 4. neam nista protiv air yeezy sema,samo su malo preskupe ali ko voli nek izvoli,kad bi ih se moglo nac kod nas cak bi i razmislio,s druge strane ove playoff 12 su must have ove godine uz ‘bred’ jedanaestice i black fire red cetvorke sto izlaze za bozicne blagdane

  jedinac kaže...
  29.3.2012. u 23:36
Komentiraj

:D :) ^_^ :( 8O :o 8) ;-( :lol: xD :wink: :evil: :p :whistle: :woot: :sleep: =] :sick: :straight: :ninja: :love: :kiss: :angel: :bandit: :alien: